Proiecte Congresul EPSA
(Asociaţia Europeană a Studenţilor în Farmacie):


Congresul EPSA are amploarea cea mai mare dintre toate evenimentele EPSA. Aici, membrii din fiecare asociaţie europeana au şansa de a se întâlni şi a discuta chestiuni legate de asociaţie şi de profesia de farmacist in general.

Secţiuni: Programul educational, Adunarea Generală, Programul social.

Programul educaţional se bazează pe tema anuala de dezbatere care, anul acesta, a fost "e-Learning, e-Pharmacy". Au loc conferinţe, dezbateri si workshop-uri conduse de experţi invitaţi din întreaga Europă. Aici, studenţii au şansa de a-şi expune punctul de vedere cu privire la tema discuţiei, punct de vedere care va fi luat in seamă pentru dezvoltarea proiectelor de viitor realizate de EPSA.

În timpul Adunării generale se iau cele mai importante decizii cu privire la viitorul EPSA. Aici se discută toate proiectele desfăşurate de EPSA în anul ce tocmai se incheie precum şi proiectele ce urmează a fi iniţiate în anul următor. Tot Adunarea generală alege prin vot membrii următoarei Conduceri EPSA.
În acest an FASFR a aderat la EPSA ca Membru Asociat.
În premieră, 4 reprezentanţi ai SSFB au fost aleşi în funcţii de conducere:

Laura Spinei – Public Relations Officer
Luiza Fotache – Sponsorship Officer
Ion-Bogdan Dumitrescu – Design Officer
Radu Bîrsan - Parliamentarian

Programul social este o buna ocazie de interacţiune culturală a studenţilor. Este momentul ideal în care participanţilor li se oferă ocazia de a afla mai multe lucruri despre alte ţări şi culturi. În fiecare seară există câte un eveniment: Ceremonia de deschidere, Petrecerea de bun venit, Seara tradiţională (românească), Seara Europeană, Dineul de Gală.


 

 


Site sponsorizat de   

Sitemap | Data ultimei actualizari : 07.03.2006 ::: Site realizat de Senior Interactive